Друзі, максимальна увага та активність!

8 серпня о 18:00 припиняється можливість виконати вимоги до зарахування (підтвердити вибір місця навчання та подати документи) для вступників, рекомендованих до зарахування на бюджет.

 Перевіряйте свої електронні кабінети та переконуйтесь, що виконали всі умови до вступу. У модулі «Подані заяви на вступ» вступник має виділити позначкою заяву зі статусом «Рекомендовано (бюджет)» та натиснути «Підтвердити вибір місця здобуття освіти».

Тим ступникам, що не пройшли на бюджет, будуть надані рекомендації до зарахування на контракт (заяви автоматично беруть участь у конкурсі). Рекомендації на контракт з’являться у вашому e-кабінеті з 9 серпня.  У модулі «Подані заяви на вступ» вступник має виділити позначкою заяву зі статусом «Рекомендовано (контракт)» та натиснути «Підтвердити вибір місця здобуття освіти».

Зарахування вступників на навчання на бюджет проводиться не пізніше 10 серпня. Зарахування вступників на навчання на контракт — не пізніше ніж 30 серпня 2024 року.

Крім того, ДПУ долучивсь до експериментального проекту з запровадження державних грантів на навчання. Наші цьогорічні вступники на контракт, у яких результат НМТ понад 170 балів, можуть отримати фінансову допомогу від держави у вигляді гранту на навчання, який частково покриватиме вартість навчання щорічно.  Подати заявку до МОН про надання гранту можна в кабінеті вступника з 5 вересня до 31 жовтня 2024 року. Повна інформація за посиланням.

Чекаємо в студентській спільноті ДПУ!