Маскувальні сітки в стінах вишу плетуть від початку деокупації Міста-героя Ірпеня. До невтомних волонтерів ГО «Берегині з Ірпеня» все активніше долучаються студенти університету.

Сьогодні здобувачі освіти факультету податкової справи передали сітки представнику бригади швидкого реагування «Рубіж». Під час вручення проректор з науково-педагогічної роботи Дмитро Венцковський подякував нашим захисникам в особі військового цієї бригади за їх мужність, відвагу, за можливість навчатися та будувати плани на майбутнє, адже від зусиль кожного і кожної залежить міць нашого фронту.

Студенти також приєдналися до вдячності, висловлюючи від імені усієї університетської спільноти подяку нашим воїнам-титанам за їхню незламність, хоробрість та жертовність.

Представник бригади швидкого реагування «Рубіж», звертаючись до студентів, зазначив, що єдність тилу й фронту є непереможною силою.

Він також згадав про перший день війни, коли військові їхнього підрозділу відбивали несподіваний напад з неба, коли Гостомель став потужною стіною на підступах до столиці, і хоч тоді бригада була в неповному складі, сила бойового духу та вірність Батьківщині виявилися сильнішими за будь-які ворожі сили.