Студенти кафедри мовної підготовки та соціальних комунікацій Державного податкового університету поспілкувалися з цікавою особистістю – travel-блогером, звукорежисером, музикантом і мандрівником Сергієм Нагорним. Популярний український YouTube-блогер Сергій Нагорний, який входить до рейтингу «Топ-50 блогерів України» онлайн-рейтингу сайту «Фокус», розповів майбутнім журналістам про перспективи розвитку українськомовного Інтернету та потенціал національного туристичного блогінгу.

Під час онлайн-зустрічі блогер також поділився секретами travel-журналістики, особистими успіхами в блогінгу, він розповів про підготовку та монтаж відеороликів та дав поради щодо правильного введення блогу.

Легка й невимушена розмова справила приємне й потужне враження на слухачів. Студенти активно ставили запитання, лектор був відкритим до спілкування й давав якомога більше відповідей на питання присутніх.

Наприкінці розмови студенти подякували пану Сергію за цікаву розмову, конструктивні поради, і висловили сподівання на подальші зустрічі!