27-29 березня 2024 року Державний податковий університет взяв активну участь у XV міжнародній виставці "Сучасні заклади освіти" (в режимі онлайн).

Виставка «Сучасні заклади освіти» є найбільш рейтинговою та широкомасштабною в Україні за своїм фаховим рівнем, змістовністю програми з найбільш актуальних питань модернізації сфери освіти та чисельністю учасників усіх ланок системи освіти. Вона об’єднала широку освітню і наукову громадськість задля демонстрації досягнень і напрацювань, нових підходів у застосуванні цифрових технологій, забезпечення медійної грамотності, обміну досвідом, пошуку дієвих рішень щодо розвитку освіти й науки в умовах глобалізаційних викликів, обговорення нагальних питань реформування освіти.

У виставці взяли участь 485 учасників із різних областей України, м. Києва, а також Польщі, Литви, Румунії, Угорщини, Естонії.

Відділ профорієнтації, факультет фінансів та цифрових технологій, факультет податкової справи, обліку та аудиту ДПУ презентували заклад під час виставки. Злагоджена командна робота принесла прекрасні результати: уперше Державний податковий університет став переможцем у конкурсі з тематичної номінації «Упровадження сучасних цифрових технологій, проєктів і програм для підвищення якості освіти і освітньої діяльності». «Штучний інтелект в освітній діяльності» та відзначений золотою медаллю.

Автори конкурсної роботи – представники факультету фінансів та цифрових технологій - к.е.н., доцент, заступник декана з навчально-організаційної роботи Козій Наталія Сергіївна, к.е.н., доцент, заступник декана з навчально-методичної роботи Мельничук Ганна Сергіївна.

У рамках тематичної панелі «Нові вектори архітектури національного та міжнародного оподаткування» доповідачі відзначені найвищою нагородою даного спрямування - сертифікатами, як успішні презентанти – Краєвський Володимир Миколайович, доктор економічних наук, професор, декан факультету податкової справи, обліку та аудиту Державного податкового університету; Іванишина Ольга Степанівна, кандидатка економічних наук, доцентка, завідувачка кафедри адміністрування податків факультету податкової справи, обліку та аудиту Державного податкового університету; Швабій Костянтин Іванович, доктор економічних наук, професор кафедри адміністрування податків факультету податкової справи, обліку та аудиту Державного податкового університету.

Виставку організувала та провела Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Національна академія педагогічних наук України, Інститут модернізації змісту освіти МОН.