Поки майбутні студенти після подання заяв до омріяного університету перебувають в режимі очікування результатів вступу - ділимося з вами даними щодо перебігу вступної кампанії та кількості поданих заяв у 2022 році. 

До Приймальної комісії Державного податкового університету надійшло майже 2000 заяв для здобуття освітнього рівня «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти за денною та заочною формою навчання.

Станом на 24 серпня до ДПУ подано 1879 заяв для вступу на бакалаврат, з них - 1151 на бюджет. Найвищий конкурсний бал склав 198.0 Цьогоріч найбільшу кількість заяв вступники подали на спеціальність «Право» - 407 заяв.

Що стосується вступу до магістратури, то нагадаємо, що вступна кампанія 2022 ще триває до 15 вересня: у приймальній комісії ДПУ чекають на бажаючих навчатися в магістратурі, станом на сьогодні подано 1034 заяви.

Топ-3 найпопулярніших спеціальностей, які обирають майбутні магістри Найбільше заяв вступники подали на Право - 463, Фінанси, банківська справа та страхування - 115 та Облік і оподаткування - 109.

Крім цього, у цьому році суттєво розширився перелік пільг, тому зросла кількість заяв від вступників пільгових категорій. У 2022 році університет отримує також заяви від тих вступників, хто перебуває в зоні активних бойових дій або в окупації.

Слід зазначити, навчання першокурсників в університеті стартуватиме з 01 жовтня. Освітній процес розпочнеться у дистанційному форматі, а з урахуванням побажань здобувачів освіти - в змішаному та/або офлайн.

Безпека наших студентів та співробітників - головний пріоритет! Колектив ДПУ працює для того, щоб створити максимально комфортні умови для вступу й подальшого навчання молоді. Тож, озброєні освітою, наближаємо перемогу!

А поки колектив Податкового працює для Перемоги, тримаючи оборону на своєму фронті гідно, ваша відповідальність – розвиватися, навчатися, планувати майбутнє, берегти себе та близьких!