З нагоди професійного свята, що традиційно відзначається в Україні 2 липня, в. о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський привітав колектив та очільницю Державної податкової служби України Тетяну Кірієнко з Днем податківця України, а також вручив Подяки за всебічну партнерську підтримку й інноваційні підходи до формування освітніх потреб української молоді під час проведення PROFплатформи «Державний податковий університет».

Сьогодні відзначають професіоналізм, сумління, наполегливість, відповідальну працю та внесок фахівців, від яких залежить наповнення державної скарбниці. Державна податкова служба України – одна з основних та життєво важливих ланок функціонування складного державного організму, яка бере безпосередню участь у забезпеченні фінансового добробуту нашої країни.

Наш університет також долучається до цієї відповідальної місії податкової служби, адже здійснює підготовку фахівців, які в майбутньому стануть втілювати в життя стратегічні напрями її діяльності, забезпечуючи наповнення державного бюджету, зокрема фінансування й міць нашої армії, рівень життя наших співвітчизників, розвитку інфраструктури громад.

Очільник ДПУ побажав податківцям професійного зростання, наполегливості й цілеспрямованості у вирішенні важливих державних завдань, міцного здоров’я, підтримки й авторитету в суспільстві.

Зазначимо, що навесні PROFкоманда університету разом з представниками Державної податкової служби України проводила виїзні зустрічі зі старшокласниками з різних регіонів нашої країни. Інформаційно насичені зустрічі включали безкоштовні практичні профільні тренінги і лекторії з питань фінансової та правової грамотності, інформаційної гігієни, податкової культури.          Комунікація відбувалася в форматі запитання й відповіді, презентацій, відеолекцій. Ініціатива мала на меті сформувати підґрунтя для створення вмотивованої студентської спільноти, які з часом стануть саме тими кваліфікованими фахівцями, що розбудовуватимуть майбутнє держави.

«Вітаю податківців з професійним святом — всіх тих, хто брав і бере участь в розбудові служби. Тих, хто попри всі випробовування сьогодні віддано, професійно і чесно працює на благо держави. Тих, для кого податки є справою всього життя. Тих, для кого цифри, аналітика, виконання планів, ріст надходження податків до бюджету приносить емоційне задоволення», — зазначив Дмитро Миколайович і додав: той, хто чесно і професійно працював в цьому колективі — назавжди залишиться частиною команди податківців!

Вітаємо всіх, хто турбується про свою державу!