Міжнародне агентство державних, корпоративних і приватних рейтингів оприлюднило список Топ-1000 кращих керівників закладів вищої освіти, до якого увійшов в. о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський.  

Рейтингування базується на основі низки критеріїв. Зокрема, досягнення студентів, наявність видатних випускників, наукова діяльність, публікація статей на міжнародних наукових платформах та у провідних журналах, що входять до наукометричних баз, видання наукових монографій, отримання співробітниками університету міжнародних або національних наукових грантів, внесок університету в розвиток економіки країни, рівень професійного розвитку співробітників тощо. Список кращих керівників вишів опубліковано на офіційному сайті The International Agency of State, Corporate and Private Rating ‘IHBI’.

Варто відмітити, що Україна посіла 34 місце у рейтингу країн, де рівень якості та результативності ректорів та університетів визнаний найвищим.

Визнання у світових рейтингах мотивує і надихає! Це результат потужної праці злагодженої команди: адміністрації університету, фахових викладачів та прогресивних й вмотивованих студентів.

Пишаємося та бажаємо великій університетській родині успіхів та нових досягнень!