1121321223324245224324214214241211

 У Державному податковому університеті відбулося розширене засідання ректорату під головуванням новопризначеного в.о. ректора Дмитра Серебрянського.

Перше засідання ректорату за участі нового керівника розпочалося з привітань науково-педагогічних працівників - іменинників.

Після цього були розглянуті питання відповідно до порядку денного. Відтак, про стан впровадження додаткових освітніх послуг, динаміку розвитку курсів підвищення кваліфікації за результатами діяльності у 2022 році прозвітувала директор центру післядипломної освіти та заочного (дистанційного) навчання Валентина Мартиненко. Про роботу Центру комунікацій та промоції, покращення іміджу Державного податкового університету в інформаційному просторі повідомила начальник Центру Тамара Маркелова.

Також, під час засідання про стан справ у своїх структурних підрозділах доповілили директори навчально-наукових інститутів та декани факультетів, а також директор науково-дослідного інституту фіскальної політики та навчально-наукового центру менеджменту та якості освітнього процесу.

На завершення зібрання Дмитро Серебрянський звернувся з побажанням до колективу: «Завдання, що сьогодні постало перед нами - переформатувати цінності, повернути те, що втратив університет в минулі роки. Це наша спільна задача і спільна програма, яка потребує багатогранної роботи кожного з нас. Впевнений, що спільними зусиллями ми зможемо виконати поставлені завдання!». В.о. ректора додав, що починає детальне знайомство зі структурою й підрозділами університету з напрямку «Наука», тому, що наука - основа іміджу кожного навчального закладу. 

                   12313212212111112323444444445