Навчальний рік розпочався з амбітними планами! Працюємо плідно та проводимо цікаві, змістовні зустрічі з майбутніми студентами. 

В рамках профорієнтаційних виїздів адміністрації університету до закладів середньої освіти першим став візит до ліцею № 3 Подільського району м. Києва. До ліцею, який спеціалізується на поглибленому вивченні інформаційних технологій, завітав проректор з європейської інтеграції та цифрової трансформації Андрій Болдов.

Під час зустрічі проректор презентував університет, розповів про переваги навчання та освітній потенціал вишу, а також про сучасні технології, які використовуються для навчання. 

Цього разу до профорієнтаційної команди ДПУ долучилися представники факультету фінансів та цифрових технологій. Разом з ними — магістр факультету Денис Ковпак, який розповів про студентське життя, перспективні можливості та поділився власним досвідом навчання в університеті.

Представники університету ознайомили старшокласників з програмами підготовки та переліком спеціальностей, які пропонує ДПУ, акцентуючи увагу на підготовці кваліфікованих фінансових спеціалістів, які відповідають вимогам сучасного ринку праці і здатні працювати в умовах нових технологічних реалій.

У світі, де цифрові технології проникають в усі сфери життя, сфера фінансів залишається невід'ємною частиною процесів діджиталізації. Цифрові фінанси набирають популярності і стають все більш актуальними серед молоді. Одним із таких напрямків є комп'ютерні науки, що відкривають нові можливості в майбутньому.

Профорієнтаційна команда ДПУ поспілкувалася з керівництвом школи та учнівською молоддю. У ході діалогу учні активно цікавилися умовами вступу та наявністю бюджетних місць. 

Зустріч пройшла насичено та змістовно. Дякуємо за теплий прийом та позитивний  діалог!