19 вересня відбулося підписання Договору про співпрацю та проведення практики між Державним податковим університетом та Бучанською міською радою. Документ підписали в. о. ректора ДПУ Дмитро Серебрянський та Бучанський міський голова Анатолій Федорук

Основною метою угоди є налагодження взаємодії між сторонами, сприяння професійно-практичному розвитку здобувачів вищої освіти. Партнерство сторін спрямоване на розвиток потенціалу майбутніх українських фахівців та їх практичну підготовку як висококваліфікованих спеціалістів.

Угодою також передбачено організацію проходження практики здобувачів освіти ДПУ та подальше працевлаштування у територіальних органах. Сторони планують брати участь в організації та проведенні спільних заходів, зокрема: Днів відкритих дверей, семінарів, конференцій, олімпіад, круглих столів та виставок, а також залучати провідних спеціалістів до викладацької та наукової роботи. Крім цього, планується реалізація спільних проєктів для підтримки освітньо-наукової діяльності. Серед потенційних напрямків співробітництва — курси підвищення кваліфікації. 

У рамках співпраці значну увагу буде приділено профорієнтаційній роботі для молоді старших класів регіону, а також підвищенню рівня обізнаності Бучанської громади про університет як освітній простір.

За словами очільника університету, підписано важливу угоду, яка стане своєрідним стартом для подальшого розширення співпраці з Бучанською міською радою. Він підкреслив, що це відкриває нові перспективи для розвитку та підготовки фахівців, здатних відповідати сучасним викликам ринку праці. 

Зважаючи на те, що університет розташований у Бучанському регіоні, у наших здобувачів є гарна змога проходити практику зовсім поруч! — додав він, запевнивши, що враховуючи широкий спектр напрямів підготовки, університет готовий до різних форматів співпраці, адже спільною метою є підготовка кваліфікованих кадрів для країни.