У рамках нового формату PROFплатформа заклади середнього освіти тепер відвідують представники адміністрації університету. Розпочав новий етап зустрічей проректор Дмитро Венцковський зі старшокласниками еколого-природничого ліцею № 116 міста Києва, провівши лекцію на тему: «Інтерактивний діалог вибір професії та її життєвий шлях. Самоменеджмент».

Спілкування було насиченим та плідним: говорили про стратегію вибору професії, аспекти самовдосконалення, важливість та управління власними ресурсами, а також методи самоменеджменту для успішної кар'єри.

У проведенні профорієнтаційної роботи активну участь взяла також наша студентка факультет податкової справи, обліку та аудиту — випускниця цього ліцею. Вона поділилася з майбутніми здобувачами професійної освіти своїм власним досвідом навчання в університеті та розповіла про цікавинки студентського життя.

Як результат цього візиту маємо неабияку зацікавленість випускників ліцею нашим навчальним закладом, як перспективної можливості для отримання вищої освіти.