1 травня в. о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський провів робочу зустріч з представницями Антимонопольного комітету України: першою заступницею Голови — державною уповноваженою Ольгою Музиченко, державною уповноваженою Іриною Копайгорою, начальницею відділу розвитку персоналу Управління персоналу Оленою Волощук.

Предметом обговорення стала форма та умови майбутньої співпраці. У ході перемовин сторони визначились із методами сприяння професійно-практичному розвитку здобувачів вищої освіти університету, спрямованих на покращення ситуації на ринку праці України. Як домовилися сторони, співпраця, зокрема, буде здійснюватися шляхом надання методичних консультацій, проведення спільних заходів: нарад, круглих столів, конференцій, виставок, семінарів, олімпіад та проходження студентами Університету всіх видів практик та стажування, а також подальше працевлаштування для випускників ДПУ з високим рівнем заробітних плат.

  Гості зауважили, що потребують кваліфікованих фахівців і підкреслили свою готовність взяти участь в процесі їх підготовки. Окрім цього сторони домовились про взаємний обмін інформацією, що має значення для науково-дослідної діяльності та реалізацію спільних освітньо-наукових проєктів.

Наостанок очільник вишу зазначив, що зустріч була конструктивною, а виконання укладених домовленостей сприятиме розвитку потенціалу майбутніх фахівців та стане корисним для країни в цілому.