Керівництво університету плідно працює над пошуком та залученням вмотивованої молоді, організовуючи профорієнтаційні зустрічі з майбутніми студентами. Кожен візит — нагода не лише презентувати навчальний заклад, але й дізнатися про потреби та інтереси молоді, допомагаючи їм зробити усвідомлений вибір щодо майбутньої професії.

Нещодавно відбувся візит проректора з навчально-методичної роботи ДПУ Івана Шемелинця до Економіко-правового ліцею ІІ-ІІІ ступенів Деснянського району міста Києва.

Проректор, що відповідає за організацію навчального процесу, під час зустрічі з учнівською аудиторією, ознайомив молодь зі структурою, освітніми можливостями Державного податкового. Докладно розповів про переваги навчання у виші, зокрема про програми підготовки та перелік спеціальностей, які пропонує університет.

У профорієнтаційній команді університету також був здобувач вищої освіти зі званням «Кращий студент року», представник навчально-наукового інституту права Іван Швайко. Активіст поділився зі старшокласниками своїм досвідом студентського життя, розповів про перспективи для молоді та високий рівень підготовки й чималу практичну складову навчання студентів-правників у ДПУ.

Зустріч пройшла насичено та конструктивно, представники університету також поспілкувалися з керівництвом ліцею.

Попереду — плідна робота та нові цікаві зустрічі з майбутніми студентами.

Зацікавлені в додаткових можливостях розвитку учнівської молоді можуть звертатися до відділу профорієнтації Державного податкового університету.