06 листопада 2022 року відбулася одна із важливих миттєвостей у житті студентів першого курсу факультету фінансів та цифрових технологій  Державного податкового університету – урочиста посвята.

У цей день факультет фінансів та цифрових технологій  гостинно зустрів 192 першокурсника – бакалаврів і магістрів спеціальностей 072 Фінанси, банківська справа та страхування, 051 Економіка, 122 Комп’ютерні науки, 014 Середня освіта.

З нагоди урочистості прозвучав Державний Гімн та Гімн Університету.

Багато гарних слів та побажань цього дня линуло на адресу молоді. Традиційно з вітальним словом до присутніх звернулася в.о. ректора: «Вітаю вас! Відтепер ви всі – частина історії незламного університету, університету, який пережив звірство російської агресії. Долучившись до нашого колективу, ставши його частинкою, ви будете такими ж незламними, непохитними, тими людьми, які мають цінності та свято вірять в них, цінності, які передали вам ваші батьки та вчителі».

В.о. ректора підкреслила, що головне бути сильними і ніколи не опускати руки, а прокладати шлях до успіху. «Ніколи, ніколи не опускайте руки, якщо щось не вдається. Ви повинні розуміти, що поряд з вами є ті, до кого можна звернутися за підтримкою. І взагалі, немає нічого неможливого у цьому світі. Тож, я вам бажаю стверджуватися тут й стати справжніми професіоналами. Ви обрали прекрасні професії. Прекрасні, тому що вони затребувані. Затребувані державою, адже ми державний університет, єдиний в Україні виш в системі Міністерства фінансів України і кожен із вас уже потенційно має робоче місце у державних органах», - зазначила очільниця вишу.

Слова вітання для студентів пролунали й від в.о. декана факультету Марини Рябокінь, яка наголосила, що сьогоднішні першокурсники поповнили лави студентів незламного вишу, що гартує Державників Патріотів України, які наближатимуть нашу країну до перемоги.

Після цього студентів ознайомили з організацією освітнього процесу, презентували кафедри та їх викладацький склад, а також розповіли декілька цікавих фактів про факультет. Зокрема, присутні дізналися, що факультет фінансів та банківської справи бере свій початок із 1996 року, в цьому році йому виповнилося 26 років. Серед випускників факультету – народні депутати, бізнесмени, Голова Інвестиційної ради Ірпеня та багато інших, і Міністр фінансів України теж його випускник.

Крім цього, студенти урочисто проголосили клятву першокурсника й заприсяглися у дуже важливих речах: Не забажати відміни занять! Не випробовувати терпець ближнього свого - викладача! Вмикати камеру під час дистанційного навчання! Не роздратовувати зайвий раз адміністрацію свою! Не забруднювати димом цигарок Альма-матер свою! Не красти ні думки, ні конспекту однокурсника свого, ні в Google! Скласти всі іспити тільки на «добре» і «відмінно»! Бути вірними Україні, традиціям студентів Державного податкового університету!

Вітаємо першокурсників! Навчайтесь із задоволенням, підкорюйте вершини в освіті, науці, культурі та спорті! Будьте незламними!

Бажаємо успіхів і незабутніх емоцій, оптимізму, віри у завтрашній день!

Мирного неба, міцного здоров’я!

photo 5332323068057603359 y

photo 5332323068057603358 y