16 січня 2023 року в приміщенні Конференц-комплексу Державного податкового університету під час чергового засідання ректорату відбулося  нагородження науково-педагогічних працівників Державного податкового університету Подякою Міністерства фінансів України.

Відповідно до наказу Міністерства фінансів України від 07.10.2022
№ 254/0, за значні трудові досягнення у професійній діяльності, вагомий особистий внесок у розвиток навчально-наукового інституту права Державного податкового університету, активну науково-педагогічну і громадську діяльність та з нагоди святкування професійного свята – Дня юриста,  науково-педагогічних працівників Державного податкового університету нагороджено Подякою Міністерства фінансів України, а саме:

  • Мілевську Альону Олександрівну – доцента кафедри приватного права;
  • Дідківську Галину Василівну – завідувача кафедри кримінальної юстиції;
  • Аністратенко Юлію Ігорівну – професора кафедри публічного права.

Голова ректорату в. о. ректора Дмитро Серебрянський привітав колег з отриманням Подяки Міністерства фінансів України та побажав міцного здоров’я, реалізації усіх наукових планів та подальших професійних успіхів.

Також відповідно до порядку денного засідання ректорату Державного податкового університету учасники зібрання обговорили низку ключових та важливих питань.

Керівники факультетів/навчально-наукових інститутів та заступник директора Центру післядипломної освіти та заочного (дистанційного) навчання Галина Стріяшко доповіли про стан готовності до початку навчального року у
ІІ семестрі 2022-2023 н. р. для студентів денної та заочної форм навчання в умовах воєнного стану.

Проректор з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку Дмитро Венцковський проінформував присутніх про зміни та доповнення до нормативно-правових актів Державного податкового університету.

Голова ректорату в. о. ректора Дмитро Серебрянський подякував колективу за роботу під час воєнного стану.