Завдячуючи ініціативі провідного наукового співробітника НДІ фінансової політики ДПУ Павла Селезеня, в. о. ректора ДПУ Дмитра Серебрянського та проректора з європейської інтеграції та цифрової трансформації Андрія Болдов Наукова бібліотека ДПУ збагатилася подарунковими виданнями від IBFD library and Information Centre.

Низку подарованих і дороговартісних книг презентував в науковій бібліотеці вишу проректор з європейської інтеграції та цифрової трансформації Андрій Болдов, зазначивши, що науковий потенціал університету доповнено дуже актуальним матеріалом, який слугуватиме орієнтиром у вивченні міжнародного оподаткування та допомагатиме покращувати якість досліджень тої чи іншої теми.

Директорка бібліотеки Світлана Цимбалюк також прокоментувала благодійну ініціативу від IBFD Library and Information Centre: 

«З’явилася ще одна потужна книжкова платформа, що надасть нашим студентам та викладачам доступ до актуальної та розширеної інформації з міжнародного оподаткування. Також вона складе добру службу для наших аспірантів, в роботі яких потрібні посилання на оригінали. Ці книги, можна сказати, особливої актуальності, та й коштує одна книга від 50 євро — відтепер вони вільному доступі в нашій бібліотеці». 

Варто зазначити, що загалом університет отримав 29 тематичних книжок, орієнтовна вартість яких становить 10 тис. євро.

Книги знаходитимуться у відкритому доступі – у читальному залі бібліотеки.

Список літератури.

Тому, запрошуємо всіх завітати до бібліотеки в найближчий час, щоб розширити свої знання з міжнародного оподаткування та відкрити нові горизонти в цій сфері.

Довідково:

IBFD library and Information Centre було створено в 1938 році зі штаб-квартирою в Амстердамі, Нідерланди. IBFD є провідним міжнародним постачальником міжнародної експертизи з питань оподаткування з відомою історією підтримки та внеску в податкові дослідження та наукову діяльність.

IBFD, в якому працюють понад 70 дослідників із понад 30 країн, є видатною, незалежною (некомерційною) організацією, на яку покладаються податківці з усього світу.