Окрім навчання, своїм головним завданням студенти факультету податкової справи, обліку та аудиту та факультету фінансів та цифрових технологій Державного податкового університету вважають допомогу нашим захисникам і захисницям. Вони також вірять, що найкращою нагородою за волонтерську діяльність молоді є щире вдячність військових.

Саме з цією метою до Університету завітав представник Сил спеціальних операцій Збройних сил України, щоб від імені командування та особового складу частини відзначити студентів і волонтерів ГО "Берегині з Ірпеня" подяками за плідну співпрацю, активну громадянську позицію і значний особистий внесок у підтримку військової частини.

За традицією студенти разом з берегинями передали військовим власноруч сплетені маскувальні сітки та смаколики.

За активну волонтерську діяльність та підтримку ЗСУ від імені адміністрації Державного податкового університету подякував студентам проректор з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку Дмитро Венцковський. Дмитро Юрійович також висловив подяку військовим, які невпинно захищають Україну, за їх стійкість і міцність у боротьбі за звільнення рідної землі від ворога.