6 грудня на кафедрі військової підготовки Державного податкового університету відзначили 32-гу річницю з дня створення Збройних сил України. Участь у заході взяли в. о. ректора Дмитро Серебрянський, проректор з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку Дмитро Венцковський, настоятель храму святого Миколая Чудотворця Андрій Клюшев, військовослужбовець, який боронив і звільняв Ірпінь, завідувач кафедри військової підготовки Валерій Ярема, офіцерський склад кафедри та здобувачі вищої освіти.

Хвилиною мовчання та молитвою присутні вшанували воїнів, які героїчно загинули, звільняючи рідну землю від окупантів.

Після вшанування пам'яті керівництво Університету та поважні гості привітали представників кафедри з професійним святом та побажали з гордістю носити військовий однострій, вірно служити народові України й бути готовими до виконання свого обов'язку — боронити країну, як сьогодні це роблять тисячі наших Героїв на болі бою.

Зокрема, очільник Університету наголосив, що в умовах війни День Збройних сил України — це не лише 6 грудня. «Сьогодні кожен день — День ЗСУ — відважних і мужніх захисників і захисниць України, які творять дива у боротьбі за незалежність України. До наших воїнів прикуті погляди усього цивілізованого світу. Завдяки їм ми продовжуємо жити, працювати та вірити у нашу Перемогу. Нехай їхня незламність, сила духу та звитяга стануть для вас прикладом. Слава Україні! Слава ЗСУ!».

Теплими словами викладачів і здобувачів також привітав завідувач кафедри військової підготовки Валерій Ярема й відзначив студентів, які мають найкращий результат по нормативах.