Минулого тижня на базі Медичного центру Державного податкового університету відбулося офіційне відкриття Медичної клініки «Столиця», участь у якому взяли в. о. ректора Дмитро Серебрянський, мер Ірпеня Олександр Маркушин, засновниця МК «Столиця» Галина Бишенко, депутат Ірпінської міської ради Олександр Пащинський, Голова відділення НОК України в Київській області Ігор Малинський, медичні працівники закладу та інші поважні гості.

Після урочистого перерізання стрічки присутніх запросили до оновленого приміщення для огляду професійного обладнання та ознайомлення з широким спектром послуг клініки.

Сьогодні, 25 жовтня, на базі Конференц-комплексу Університету відбулася урочиста частина відкриття медичного закладу. Крім керівництва університету, клініки та міста, до заходу долучилося понад 80 почесних гостей, серед яких заступниця голови Київської обласної ради Тетяна Семенова, військовослужбовці, спортсмени та інші.

Під час заходу відбулася презентація клініки, круглий стіл та цікаві виступи від поважних спікерів заходу.

Так, присутні дізналися, що особливу увагу МК «Столиця» приділяє допомозі спортсменам і військовослужбовцям, зокрема їхній фізичній та психологічній реабілітації; має широкий спектр послуг та команду досвідчених лікарів різних медичних спеціальностей — тут завжди готові надати високопрофесійну медичну допомогу пацієнтам різних категорій.

Клініка розташована у приміщені Медцентру ДПУ за адресою вулиця Північна, будинок 48-А. Студенти та співробітники Університету можуть отримати медичну допомогу зі знижками. Також діють спеціальні пропозиції для військових та їхніх родин, зокрема, безкоштовне протезування кінцівок та безкоштовне обслуговування дітей загиблих захисників і захисниць.