Міжнародна організація з міграції (МОМ) – міжурядова організація, створена й діє для розв’язання чисельних міграційних проблем, тісно співпрацює з урядовими, міжнародними та громадськими установами. МОМ надала суттєву допомогу Державному податковому університету.

Так, 13 лютого 2023 року до ДПУ були доставлені вікна і склопакети. Це дасть змогу замінити пошкоджені (внаслідок воєнних подій у лютому 2022 року) вікна і склопакети. Тепер у корпусі А-10 (навчально-науковий інститут права) буде замінено більшість вікон. 

На превеликий жаль, ще лишаються розбиті і вікна, і склопакети. 74 м2, наданих МОМ, не вистачить, щоб повністю замінити пошкоджені профільні системи. У корпусі А-6 будуть замінені склопакети. Названі корпуси відроджуються, повертаються до нормального життя – тут є тепло, світло, тепловтрати мінімізовані.

Начальник відділу інфраструктури і розвитку навчального закладу Олександр Осадчий повідомляє, що завдяки наданій гуманітарній допомозі будуть замінені: у корпусі А-6 110 склопакетів, у корпусі А-10 16 вікон та 41 склопакет.

Адміністрація ДПУ робить все можливе, щоб студенти повернулися до аудиторій і сповна включилися в навчальний процес.
А першокурсників університетські аудиторії мають зустріти теплом і затишком.