17 лютого 2023 року в конференц-залі Державного податкового університету студенти-магістри зустрілися з представниками Державної податкової служби України. Фахівці з ДПС, керівники підрозділів ДПС прибули до університету на запрошення в.о. ректора Дмитра Серебрянського, відділу профорієнтації, кар’єрного  розвитку та доуніверситетської підготовки.

До складу делегації від ДПС входили:

  • Дмитро Зенін – радник Голови Державної податкової служби України;
  • Валерія Буділовська – заступник начальника Головного управління ДПС у Київський області;
  • Ігор Бугай – начальник управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Київський області;
  • Андрій Руденко – начальник управління персоналу Головного управління ДПС у Київський області;
  • Ірина Яременко – начальник відділу організації навчання персоналу управління персоналу Головного управління ДПС у м. Києві;
  • Ганна Васьківська – заступник начальника управління - начальник відділу розвитку персоналу управління персоналу Головного управління ДПС у м. Києві.

Мета візиту високопосадовців-податківців – знайомство і запрошення на роботу випускників-магістрів Державного  податкового університету.

Такий собі іспит на високий професіоналізм мали здати 26 випускників  шляхом співбесіди через власну презентацію. Першим сміливцем, що презентував, себе був Кирило Яковлев – студент І курсу другого (магістерського) рівня підготовки спеціальності 071 «Облік і оподаткування» факультету податкової справи обліку та аудиту. Після співбесіди він розповів: «Через рік я виходжу на захист диплома магістра по спеціальності за освітньо-професійною програмою «Управлінський облік та бізнес-аналітика». Це моя друга спеціальність, а перша – право. Тому у мене склалася амбіція - хочу професійно  займатися податковим правовим консультуванням. Готовий працювати в структурах наших роботодавців!»

Подібні заходи проводяться щорічно, стали доброю традицію і випробуванням для випускників і викладачів, бо хвилювалися всі однаково.

За висновками високопосадовців Державної податкової служби України магістри ДПУ зарекомендували себе як кваліфіковані фахівці, готові приступити до роботи в будь-якому підрозділі ДПС України.