Цими вихідними наш університет прийняв 150 спортсменів з усієї країни, що приїхали взяти участь у змаганнях Кубку України з бойового самбо в розділі Лайт серед  дітей та юнацтва.

Розпочався захід з виконання Державного гімну України та вшанування загиблих воїнів хвилиною мовчання.

Перед початком змагань до присутніх звернувся в. о. ректора Дмитро Серебрянський, зауваживши, що університет завжди радий вітати в своїх стінах молодих спортсменів. Очільник ДПУ побажав учасникам змагань чесних боїв, віри в себе на шляху до мети та нових спортивних досягнень.

Юні самбісти демонстрували високий рівень спортивної підготовки та вміння майстерно вести бій. Присутні зацікавлено спостерігали за ходом змагань.

Захід також відвідали запрошені гості: Голова відділення НОК України в Київській області Ігор Малинський; проректори ДПУ Іван Шемелинець та Роман Брижак; Заслужений працівник фізкультури і спорту України Карен Балаян; Заслужений тренер України Олександра Старкова; Генеральна директорка медичної клініки «Столиця» Галина Бишенко; представник Ірпінського фахового коледжу економіки і права Віктор Гулай; провідний тренер міністерства молоді та спорту України Юрій Нагорний; Президент Всеукраїнської федерації фрі-файту Михайло Росохатий.

В ДПУ завжди підтримують спорт і раді приймати змагання такого рівня.

Нагадаємо, що днями була підписана низку угод про співпрацю між університетом різними спортивними федераціями.