У Державному податковому університеті вже традиційно проходять зустрічі очільника навчального закладу зі студентським активом. Під час відкритих й чесних розмов чимало питань були поставлені в. о. ректора Дмитру Серебрянському, і всі вони знайшли відповіді, а в окремих випадках — й практичні рішення.

Цього разу зустріч вперше пройшла у новому форматі — бліц-спілкування, проте, стала не менш результативною. Найактуальнішими виявилися питання відбудови та відновлення пошкоджених навчальних корпусів, авдиторій і гуртожитків. Також здобувачів цікавила інформація щодо подальшої організації навчального процесу та інші поточні проблеми.

Подякувавши очільнику за можливість відкритого спілкування та допомоги в різних проблемах, студенти, окрім запитань, також поділилися власними думками та пропозиціями.

Результатом зустрічі з Дмитром Миколайовичем стало не лише обговорення та вирішення поточних питань, що цікавлять здобувачів, а й усвідомлення останніми, що думка кожного студента в Податковому університеті важлива, а постійний відкритий діалог молоді та адміністрації, спільні зусилля можуть зробити навчальний заклад ще кращим.