Близько 90 вступників завітали цієї п’ятниці на День відкритих дверей до Державного податкового університету.

Сьогоднв команда Факультет фінансів та цифрових технологій ДПУ зустрічала майбутніх студентів — учнів випускних класів "Білогородський ліцей №1", Гореничівського ліцею №144 міста Києва та Ірпінський фаховий коледж.

Проректор з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку Дмитро Венцковський привітав гостей і подякував за зацікавленість в нашому університеті. Він також побажав молоді відповідально підійти до вибору майбутньої професії, акцентуючи увагу на тому, як важливо правильно планувати успішне майбутнє та зробити обдуманий вибір своєї спеціальності. «Вибір майбутньої професії має бути усвідомленим та ретельно зваженим рішенням», — зазначив проректор.

Адміністрація, науково-педагогічні працівники та студентський актив факультету ознайомили майбутніх студентів з перспективами вступу до Державного податкового університету — єдиного в Україні закладу вищої освіти у підпорядкуванні Міністерства фінансів України, а також перевагами навчання, актуальними і затребуваними спеціальностями.

Про умови вступу розповіли відповідальний секретар приймальної комісії Альона Мілевська та начальник відділу профорієнтації, практики та кар’єрного розвитку Валентина Тарнавська, змістовно пояснивши майбутнім здобувачам освіти, де і як слід шукати важливу інформацію про вступну кампанію 2024 року та складання НМТ.

У межах програми заходу для молоді провели тренінг «Обираю професію Фінансист», міні-лекції: «Бути айтішником — це круто!» і «10 причин обрати професію бізнес-аналітика». Окрім цього, також відбувся захопливий екскурс до музею грошей та музею історії університету.

Зауважимо, що зустрічі з майбутніми студентами продовжуються, наступна пройде 23 лютого. Якщо бажаєте стати учасником профорієнтаційної платформи «Зимовий університет», або ж маєте намір на персональну професіографічну зустріч — звертайтеся Профорієнтація Державний Податковий Університет.