Шановний Дмитре Миколайовичу, керувати такою великою структури як університет, дуже не просто, а бути гарним очільником – ще складніше. Це виклик та велика відповідальність, що вимагає багато зусиль. Ви очолили університет у доволі складні часи, але успішно проходите випробування на міцність, здійснивши значні кроки по відбудові. Ви активізували міжнародне співробітництво та посилили зв’язки з державними 
установами, підтримуєте молодих науковців та сприяєте розвитку наукової діяльності в університеті, мотивуєте до постійного навчання та саморозвитку.

Ви підтримуєте та покращуєте роботу на всіх напрямках. Ваш особистий приклад завзятості, мудрості, сучасного бачення світу, енергії та оптимізму, здатність перетворювати виклики на можливості дає нам впевненість, що разом ми зможемо реалізувати найсміливіші ідеї і задуми на благо університету, робити його сучаснішим, динамічнішим, інноваційним. 

Вам дивовижно вдається знайти підхід до кожного співробітника, ви відкритий до спілкування, маєте повагу та авторитет серед університетської спільноти, в тому числі серед студентської молоді. 

Є влучний вислів: «Якщо ваші дії надихають інших людей мріяти про щось більше, вчитися більшого, робити більше і ставати краще, значить ви лідер». Ви — лідер! 

Тож, зичимо Вам міцного здоров’я, і щоб завжди були поруч люди, які надихають і підтримують! Нехай каже життя буде сповнений нових ідей, успішних проєктів та яскравих перемог! 
Нехай кожна мета стає досяжною з колективом однодумців! А любов рідних та домашній затишок зігрівають серце і дають сили для нових звершень!