Напередодні Міжнародного дня студента, з нагоди Всесвітнього дня молоді, Державний податковий університет організував традиційний День відкритих дверей у абсолютно новому форматі "A Brand New Day".

До вишу завітали близько 150 учнів старших  класів ліцеїв не тільки Київської області, а й Полтавської, Черкаської та Миколаївської областей, що свідчить про популярність навчального закладу, який увійшов до топ 10-ти університетів за кількістю поданих заяв до магістратури у 2023 році.

У День відкритих дверей ДПУ ще більше відкрився для допитливого юнацтва — енергії та синергії думок і запитань, на які відповідали члени Студентського парламенту, які були в епіцентрі заходу.

Голова студентського самоврядування  ДПУ Владислав Скрипець, вітаючи учасників заходу, наголосив наскільки важливо зробити правильний вибір вищого закладу освіти й здобути фах професіонала у фінансовій чи інших галузях, адже навчальний потенціал ДПУ, його освітні програми сформували не одного зіркового випускника, які сьогодні очолюють ключові посади в нашій державі.

Члени Студентського парламенту також розповіли про постійну інтеграцію під час онлайн лекцій фахівців провідних вишів світу.

Потім всі учасники, шляхом жеребкування, були розділені на команди, щоб мати можливість більш якісно ознайомитися з креативною програмою презентації Податкового університету у форматі діалогу на неочікуваних локаціях з вікторинами «Знавці проти знавців» й тематичних заходах, як от «Там, де запалюють зірки. Мандри без кордонів», «FIN-IT-шки», «В епіцентрі судового засідання» та інших.

У ході Дня відкритих дверей майбутні вступники під час інтелектуально-розважальних блоків від Студентського парламенту, факультетів та навчально-наукових інститутів мали можливість побачити та відчути студентське життя з середини, дізнатися про напрями, за якими здійснюється підготовка в університеті та правила прийому, взяти участь у рандомих-лотах й відкрито поспілкуватися зі студентською спільнотою університету.

Зустріч молодіжної спільноти завершилася нагородженням ТОП -5 переможців бліц-зупинок, яке здійснив проректор з науково-педагогічної роботи Дмитро Венцковський.