Адміністрація ДПУ завжди готова до спілкування у різних форматах, відкрита до діалогу та готова відповісти на будь-які запитання здобувачів освіти. 

Відбулася зустріч керівного складу університету з першокурсниками навчально-наукового інституту економічної безпеки та митної справи.

У ході знайомства проректори університету презентували свої напрями діяльності, зокрема, розповіли першокурсникам про навчальний процес, цифровізацію, науку та різні ініціативи.

Під час діалогу з молоддю були порушено важливі питання безпеки, організації освітнього процесу в зимовий період та в разі виникнення непередбачуваних ситуацій. 

Обговорювали також можливості для реалізації творчого потенціалу студентів. Оскільки спорт та активне дозвілля є невід’ємною складовою студентського життя ДПУ, першокурсники цікавилися організацією спортивних заходів.

Наприкінці зустрічі Дмитро Серебрянський запросив всіх студентів активно долучатися до подальших ініціатив університету!

«Шановні студенти! Головне — рух вперед! Будьте активними! Ваші креативні ідеї, нове бачення та пропозиції завжди знайдуть підтримку в нашому університеті. Тільки спільними зусиллями ми досягнемо великих результатів. Станемо сильнішими і зробимо наш навчальний заклад кращим», — зазначив в. о. ректора.