Сьогодні в одному з корпусів вишу встановлено пам'ятну дошку з відзнакою небайдужих випускників у відбудові університету. 

Розміщена в корпусі В пам'ятна дошка — символ поваги й подяки керівництва університету нашому випускнику Костянтину Саввопуло та всім, хто долучився до збору коштів для відновлення навчальних аудиторій. Саме зявдяки небайдужим, ініціативним випускникам було відремонтовано аудиторії, в яких нове покоління студентів наразі отримує знання!

Нагадаємо, що влітку 2022 року випускник Державного податкового університету Костянтин Саввопуло ініціював масштабний збір коштів на відбудову аудиторій одного з навчальних корпусів. На рахунку Костянтина та його команди — 7 відновлених авдиторій і ще три на черзі реновації. Потрібна сума для їхнього відновлення становить близько 180 000 грн. 

Очільник університету Дмитро Серебрянський подякував Костянтину та всім небайдужим за ініціативу й зусилля в справі відбудови рідного університету. В. о. ректора зазначив, що сьогодні будь-яка підтримка є цінною та важливою, але особливо приємно отримувати її від випускників, які переймаються проблемами свого університету і активно допомагають долати їх в нинішніх важких реаліях.

Дорогі випускники, друзі та партнери, давайте разом, єдиною силою відбудуємо університет!

Здійснити переказ можна за реквізитами:

БАНКА МОНО

PAYPAL