(До Дня системного адміністратора, 26 липня 2024 р.)

День системного адміністратора – це свято, що відзначається у багатьох країнах світу для вшанування професіоналів, які відповідають за безперебійну роботу комп'ютерних систем і мереж. Вони є справжніми героями сучасного діджитального світу, які забезпечують стабільність та безпеку інформаційних технологій.

Шановні фахівці комп’ютерного фронту!

Вітаємо вас з Днем системного адміністратора!

Щиро дякуємо за вашу важливу роботу. Нехай ваші сервери завжди працюють швидко і без збоїв, а мережі залишаються надійними і захищеними.

До Дня системного адміністратора співробітники Наукової бібліотеки Державного податкового університету підготували такі матеріали:

Тематична книжкова виставка «IT-галузь – потужний потенціал для майбутнього країни», яка експонуватиметься протягом місяця у читальній залі відділу зберігання фондів (кім. 433, корпус С). Актуальні видання будуть корисними для здобувачів вищої освіти, викладачів, аспірантів, що вивчають, викладають, досліджують сучасні аспекти інформаційного та технічного забезпечення в галузях економіки та права.

Відеопрезентація тематичної виставки «IT-галузь – потужний потенціал для майбутнього країни», в якій представлені матеріали з фондів бібліотеки Державного податкового університету, відбір яких був підпорядкований основним напрямам навчання в університеті у сфері інформаційних технологій. Також дане відео містить подарунок – святкове вітання до Дня системного адміністратора і коротку історію походження свята.

Шановні користувачі!

Запрошуємо всіх відвідати тематичну виставку та переглянути відеопрезентацію, підготовлені співробітниками Наукової бібліотеки до Дня системного адміністратора.

Дякуємо, що ви з нами!!!