Осінь зажди нас дивує своїми барвами, а на світлинах Олега Гриба, фотокореспондента Інформаційного агентства «ITV», вона особливо магічна та феєрична. Тепер кожен охочий може в цьому переконатися, завітавши в хол корпусу C. 

Сьогодні осінь увійшла в кадр у всій своїй безлічі кольорів, які варто милуватися та надихатися світоглядом фотографа, - зазначив Дмитро Венцковський, проректор з науково-методичної роботи. Він також наголосив, що виставка знайомить нас з красою та неприборканим духом Ірпеня. Наш вищий навчальний заклад є невід'ємною частиною історії міста, в якому він знаходиться. Університет також зазнав руйнувань після бойових дій, але ожив і цьогоріч прийняв до своїх лав ще більше студентів. І саме такі події, присвячені прекрасному мистецтву, надихають, об'єднують і спонукають молоде покоління до власних ідей. Адже фотокартини — це зупинені миттєвості часу, і кожен з нас сьогодні може надихнутися, щоб показати світ через об'єктив.

Для автора фотовиставки світлини стали мистецтвом, якого він навчався в батька, який володів усіма жанрами фотозйомки й працював у ЗМІ, тепер його естафету продовжив Олег Васильович Гриб.

Довідково: 
Олег Гриб народився у Кропивницькому. З 2017 року працює в Інформаційному агентстві «ITV», фіксуючи важливі події для Приірпіння. З початком повномасштабного вторгнення фотограф документує воєнні злочини, скоєні росіянами. Після звільнення міста від окупантів фіксує пошкоджені вулиці та будинки, візити світових лідерів, а також процес відновлення міста.