25-27 жовтня 2023 року в онлайн-режимі відбулася XV міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті», організована компанією «Виставковий світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Національної академії наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Цьогоріч захід представив 236 національних та закордонних закладів вищої освіти, наукових установ, організацій управління освітою, закладів професійно-технічної освіти тощо.

Активну участь у роботі виставки взяв Державний податковий університет: колектив гідно презентував досягнення вищого навчального закладу, долучався до виставкових конкурсів та майстер-класів. Як результат, Університет отримав золоту медаль та диплом у номінації «Співпраця держави, закладів вищої освіти, бізнесу — запорука розбудови сталого партнерства в освіті та економічного зростання України» та диплом за презентацію досліджень і ефективне впровадження освітніх інновацій.

Відзнаки під час засідання ректорату вручив проректор з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку Дмитро Венцковський.

В. о. ректора ДПУ Дмитра Серебрянського нагороджено Подякою за значний особистий внесок у формування та розвиток інноваційного освітнього середовища закладу освіти. Низку відзнак також отримали співробітники Університету, зокрема:

  • д.ю.н., професорка кафедри публічного права Навчально-наукового інституту права Юлія Аністратенко — Сертифікат за перемогу в конкурсі з тематичної номінації «Співпраця держави, закладів вищої освіти, бізнесу — запорука розбудови сталого партнерства в освіті та економічного зростання України»;
  • к.е.н., доцентка кафедри фінансових розслідувань Навчально-наукового інституту економічної безпеки та митної справи Марина Рудая та провідна фахівчиня відділу профорієнтації, кар’єрного розвитку та доуніверситетської підготовки Наталія Кушнір отримали Сертифікати доповідачей дискусійної панелі «Імплементація онлайн-курсів в освітній процес українських університетів під час дії воєнного стану»;
  • завідувачка кафедри психології, педагогіки та соціології Факультету соціально-гуманітарних технологій та менеджменту Ірина Пєтухова, к.психол.н., доцентка кафедри психології, педагогіки та соціології Факультету соціально-гуманітарних технологій та менеджменту Марина Заушнікова та завідувачка відділу профорієнтації, кар’єрного розвитку та доуніверситетської підготовки Валентина Тарнавська — Сертифікати доповідачей майстер-класу «Тренінг навичок психологічної самодопомоги».

Щиро вітаємо колектив Державного податкового університету з такими високими нагородами!