13-14 жовтня на базі Державного податкового університету відбувся форум "Суддівський семінар федерації мотокросу України: перспективи розвитку", організований спільно з Федерацією мотоциклетного спорту України (ФМСУ) та Відділення НОК України в Київській області. Зустріч присвячена обговоренню перспектив розвитку мотокросу та популяризації цього виду змагань серед молоді.

Захід зібрав голів та представників обласних осередків Федерації мотокросу України. Серед почесних гостей Форуму: віце-президент ФМСУ, професор ДПУ Сергій Лекарь; генеральний секретар ФМСУ, депутат Ірпінської міської ради Олександр Пащинський; Начальник Навчально-спортивного комплексу ДПУ, виконавчий директор відділення НОК України в Київській області Вадим Гаєвий.

На зустрічі були розглянуті питання суперечливих суддівських рішень, а також обговорено можливості розширення інфраструктури для проведення спортивних змагань в Україні.

Представники навчального закладу розповіли гостям про спортивний рух в Податковому університеті та можливості, які він надає для розвитку потенціалу активних молодих людей. Під час форуму також обговорили плани щодо спільних ініціатив з розвитку мотокросу серед молодих спортсменів.

Зазначимо, що цими днями, вже другий рік поспіль, на мотоциклетній трасі спортивно-технічного клубу "СОНА" проходить Кубок України з мотокросу, який зібрав не лише кращих спортсменів України, а й світу.