Символічно, що 28 липня, у День Української Державності, діти Ірпеня у стінах Державного податкового університету мали змогу завдяки артзаходу «З любов’ю від дітей для ЗСУ» висловити свою вдячність українським воїнам, які нині віддано захищають нашу державність у зоні бойових дій.

У святі творчості та полум’яних дитячих сердець взяли участь не тільки дівчатка та хлопчики молодшого шкільного віку, а й підлітки. Батьки також скористалися нагодою підтримати своїх дітей у їхніх добрих починаннях.

Ініціювали проведення арттерапевтичного заходу такі громадські організації, як Профіклуб «Пташка» та «Військові капелани». Тетяна Пирог, очільниця Профіклубу «Пташка», особисто звернулася з вітальним словом до дітлахів та запропонувала їм відчути єдність, взявши за руки один одного.

Свято було захопливим: виступ Євгена Омельченка, майстер-клас із виготовлення синьо-жовтих брелоків, а головне – конкурс талантів «Як я хочу привітати ЗСУ», у якому діти з ентузіазмом присвячували свої творчі здобутки воїнам Збройних сил України, нашим мужнім захисникам, завдяки яким їхні обличчя сяяли усмішками.

Арттерапевтичний захід «З любов’ю від дітей для ЗСУ» мав вагоме значення для розкриття творчого потенціалу дітей та їхнього патріотичного виховання, що закладають основу успішного соціально-економічного розвитку України у майбутньому та, що важливо, сприяють збереженню всіх ознак нашої державності.