Команда PROF-платформи Факультету фінансів та цифрових технологій активно працювала з учнями шкіл та ліцеїв в м. Полтава та Полтавській області у Великорублівської та Котелевської громадах. Представники університету проводили безкоштовні практичні профільні тренінги та лекторії з питань фінансової грамотності, інформаційної гігієни, податкової культури, розповідали про освітні програми університету та давали практичні поради щодо успішного складання НМТ. Команда PROF-платформи вдячна за підтримку Великорублівського відділу освіти, молоді і спорту.

Профорієнтаційна команда кафедри адміністрування податків провела в ряді ліцеїв Житомирщині потужні комунікативні заходи, на яких надавала учням не лише вичерпну інформацію про університет та теоретичні початкові знання з сфери фінансів, а й можливість набути практичні корисні навички, що допомагають зрозуміти важливі аспекти фінансів та цифрових технологій.

Особливо сподобалась учням вікторина «Майбутній податківець». Заходи проходили в атмосфері дружнього спілкування. Школярі задавали питання та отримували відповіді щодо цьогорічної вступної кампанії та орієнтирів для вибору майбутньої професії. Важливим результатом роботи стало підписання 4-х угод про співпрацю із закладами середньої освіти Житомирської області. Вдячні за сприяння та підтримку Відділу освіти та спорту с. Брусилів, Житомирської області.

ННІ економічної безпеки та митної справи працювала в рамках PROF-платформи у Вінниці. Викладачі університету розповідали учням про навчальні програми, особливості та переваги навчання в Державному податковому університеті. Студенти університету ділилися власним досвідом та відповідали на запитання. Зацікавленість і активність учнів компенсувала докладені зусилля та надихала. Проведена робота дає підстави сподіватись на позитивний результат під час вступної кампанії. Вдячні Головному управлінню ДПС у Вінницькій області та Департаменту освітні науки у м. Вінниця за підтримку.

Працюємо далі та запрошуємо всіх зацікавлених приєднатися до проєкту, направленого на розвиток освіти та підготовку молоді до вибору професії, до майбутнього.