Журналіст — це не просто фах, це — світогляд, позиція і характер. Це покликання - відображати сучасність, викарбовуючи історію, боротися за правду, бути прикладом гідності та чесності.

Сьогодні журналісти ведуть репортажі з місць військових дій, знаходяться в небезпеці і дуже складних умовах, але це не може зупинити їх в бажанні захистити правду від спотворень чи залишити її без висвітлення. На жаль, багато журналістів поклали свої життя, намагаючись своєчасно подати достовірну інформацію. Але все ж залишаються «четвертою владою» в Україні та невід’ємною частиною демократичного суспільства.

Сьогодні, як ніколи, робота журналіста в нашій країні важлива і відповідальна. Світ має знати правду про цю війну і виголошують її саме журналісти. Невтомно та наполегливо, скеровані беззаперечним прагненням справедливості, ведуть вони власні розслідування та викривають шахрайство і зради державних масштабів. Їх голос сильний, їх голос важливий.  

Вітаємо з Днем журналіста! Бажаємо сил і наснаги в нелегкій праці, яку ви обрали, та успіхів на життєвих шляхах і в професійній сфері! Ви потрібні своїй країні, ви потрібні світу! Нових приємних інформаційних приводів та нагоди в найближчому майбутньому висвітлювати добрі, цікаві події мирного життя нашої України!