Оприлюднено вісімнадцятий академічний рейтинг ЗВО України «Топ-200 Україна 2024», що проводив Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence.

При складанні цьогорічного рейтингу враховувалися сучасні тенденції розвитку вищої освіти, яка знаходиться в стані глибинних змін в ході здійснюваних реформ та зазнає великих втрат в результаті повномасштабного воєнного вторгнення росії в Україну. Рейтингування здійснено за сукупністю показників діяльності університетів. Зокрема враховувалася всебічність і багатогранність діяльності, відкритість, прозорість, об’єктивність, а також пріоритетність євроінтеграційних процесів. 

За результатами цьогорічного рейтингу Державний податковий університет піднявся на 70 сходинок відповідно до минулорічних показників, посівши 101-ше місце серед 200-т ЗВО України. Оцінювання діяльності українських університетів здійснювалося на основі 6-ти міжнародних та 4-х національних показників.

Вітаємо колектив університету.

Націлені неухильно рухатися вперед!

Щоб ознайомитися з рейтингом «Топ-200 Україна 2024», переходьте за посиланням.