11 квітня 2023 під час засідання виконкому КОВ НОК в.о. ректора Університету Дмитро Серебрянський та Голова Відділення Ігор Малинський підписали Угоду, яка передбачає розвиток фізичної культури і спорту в Київській області, реалізацію, захист прав і основних свобод розвитку та зміцнення олімпійського руху, поширення принципів олімпізму на засадах незалежності та доброї волі в інтересах спорту і олімпійського руху.

Також у межах співпраці передбачено поширення олімпійської освіти й культури та основних принципів олімпізму, активну дослідницьку та освітню діяльність підписантів у галузі спорту, проведення спільних заходів, розвиток олімпійського руху.

Під час засідання Дмитро Миколайович зазначив, що кожен заклад вищої освіти має власні візитні картки, що формують певний імідж та статус навчального закладу. Для Податкового університету, це, зокрема – активна спортивна діяльність академічної спільноти. Оскільки Університет має потужну спортивну інфраструктуру - сучасний Спортивний центр, він може стати базою для проведення спортивних змагань та ігор різного рівня.

Основна задача - відбудова та відновлення Центру, який зазнав значних руйнувань у наслідок військової агресії рф. «Сподіваюсь, наша співпраця надасть додаткові можливості для відбудови спортивної інфраструктури Державного податкового університету, що своєю чергою, сприятиме збільшенню можливостей для реалізації наших студентів – самодостатніх, фізично обдарованих молодих людей, які у майбутньому будуть пропагувати здоровий спосіб життя та спортивну культуру» – зазначив очільник Університету.