Сьогодні, 18 грудня 2023 року, у стінах Державного податкового університету відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між вищим навчальним закладом і ГО «Українське товариство фінансових аналітиків».

Учасники підписання — в. о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський та президент Товариства Юрій Прозоров. До заходу також долучилися проректор з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку Дмитро Венцковський, декан Факультету фінансів та цифрових технологій, доктор економічних наук, професор Володимир Корнєєв. 

Даний Меморандум передбачає  розширення співпраці між Сторонами, створення сприятливих умов для професійної орієнтації та практичної підготовки здобувачів вищої освіти Факультету фінансів та цифрових технологій. Студенти та фахівці Університету разом з представниками Українського товариства фінансових аналітиків організовуватимуть спільні науково-практичні, навчальні, дослідницькі, інформаційні та комунікативні заходи, що сприятиме обміну досвідом між Сторонами. 

Така співпраця сприятиме створенню додаткових можливостей для стажування й підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників і здобувачів вищої освіти Державного податкового університету.