Під час робочого візиту в. о. ректора ДПУ Дмитра Серебрянського та проректора з європейської інтеграції та цифрової трансформації Андрія Болдова до Польщі, було укладено Меморандум про академічне співробітництво між Державним податковим університетом та Кошалінським технологічним університетом (Politechnika Koszalińska). 

Документ, що передбачає розширення співпраці в науковій та освітній сферах, підписали очільник ДПУ Дмитро Серебрянський та пані ректорка Кошалінської Політехніки Данута Завадзька (Danuta Zawadzka). 

Цей Меморандум є базовим документом для включення Державного податкового університету до переліку партнерів діючого проєкту «Солідарність з Україною — Європейські університети» — «EU4Dual4Ukraine» на 2025 рік, спрямованого на розвиток дуальної форми освіти за моделлю «Наука-бізнес» у співпраці з підприємництвом.  

У ході зустрічі партнери також обговорили спільні стратегічні напрями співпраці та наукових досліджень у сфері Академічного підприємництва.  

Під час робочого візиту до Мельно представники ДПУ відвідали лабораторії Кошалінської Політехніки та дізналися історію розвитку університету, а також ознайомилися з практикою реалізації і комерціалізації результатів проєктів від NAWA та ЄС. 

Дмитро Серебрянський подякував іноземним колегам за підтримку Державного податкового університету і готовність співпрацювати на спільний позитивний результат та зауважив, що підписання Меморандуму стане впевненим кроком до розвитку та нових досягнень для обох сторін.