В. о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський та голова Громадської організації «Рада молодих юристів України» Євген Которобай уклали договір про співпрацю. Захід відбувся 4 грудня, під час засідання ректорату.

Предметом Договору є співпраця сторін з метою виконання їх статутних завдань і просування спільних цінностей та пріоритетів, серед яких — сприяння творчому розвиткові здобувачів вищої освіти, молодих вчених та інших молодих юристів, пропаганда їхніх наукових та інших досягнень, забезпечення участі у спільних заходах та робочих групах, сприяння розвитку юридичної науки та законодавства України, утвердження принципу верховенства права та авторитету юридичної професії в суспільстві.

У межах візиту до ДПУ голова ГО «Рада молодих юристів України» Євген Которобай та адвокат Дмитро Коноваленко відвідали Навчально-науковий інститут права, де поспілкуватися з адміністрацією інституту та студентами-правниками. Зокрема, гості розповіли про діяльність Ради, її цілі та завдання, відповіли на запитання щодо діяльності адвоката, особливостей роботи Інтерполу та Міжнародного кримінального суду.

Директор ННІ права, професор Василь Топчій подякував гостям за візит та зазначив, що підписання Договору відкриває для студентів інституту нові можливості й перспективи для розвитку професійних компетенцій та покращення юриспруденції в Україні.