Міцне та сильне молоде покоління, що веде здоровий спосіб життя – один з пріоритетів виховання в Державному податковому. Університет тісно співпрацює зі спортивними федераціями, приймає у своїх залах різноманітні змагання, підтримує спорт і створює умови для активного долучення молоді до спортивного руху. 

Коло наших спортивних партнерів розширилося. Сьогодні укладено Меморандум про співпрацю та співробітництво між Державним податковим університетом та Громадською організацією «Федерація греко-римської боротьби Бучанського району». Документ підписали в. о. ректора ДПУ Дмитро Серебрянський та Президент федерації Віталій Зубань. 

Основною метою Меморандуму є розвиток фізичної культури і спорту, а саме греко-римської боротьби серед студентської молоді ДПУ, зміцнення олімпійського руху. Спільна діяльність буде направлена на розвиток і збереження олімпійської історії і традицій. Передбачається проведення спільних фізкультурно-оздоровчих заходів, спортивних змагань, дослідницької та освітньої діяльності.  

Спортсмени Федерації готуватимуться на спортивних локаціях ДПУ до змагань різного рангу, будуть проводитись фізкультурно – оздоровчі та спортивні заходи. Громадська організація «Федерація греко-римської боротьби Бучанського району» сприятиме в підготовці студентів-спортсменів ДПУ та забезпечить їх участь в офіційних спортивних змаганнях, розвиватиме спортивну інфраструктуру, забезпечуватиме університет спортивним інвентарем та обладнанням.  

Безумовно, така співпраця буде корисною студентам університету та спортсменам Федерації, сприятиме поширенню спорту серед молоді та збільшенню олімпійського потенціалу країни.