27 червня відбулося підписання Меморандуму про співпрацю і партнерство між Державним податковим університетом та Благодійною організацією «Благодійний фонд «Стіна» для реалізації заходів, передбачених проєктом «Організація та забезпечення діяльності громадських центрів справедливості на територіях Ірпінської та Бучанської громад Київської області», який здійснюється за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Справедливість для всіх».  

Мета проєкту – надання безкоштовної правової допомоги населенню України, але з пріоритетом для мешканців Бучанського району Київської області. Грантовий проєкт також спрямований на підвищення рівня довіри громадськості до судової та інших гілок влади, набуття поглиблених знань й практичних навичок майбутніми правниками, а також надання допомоги вразливим категоріям населення Бучанського регіону.  

Документ підписали в.о. ректора ДПУ Дмитро Серебрянський та голова БО «Благодійний фонд «Стіна» Сергій Дяченко. До важливої події також долучився директор Навчально-наукового інституту права Василь Топчій.  

Передбачається, що у рамках проєкту на базі юридичної клініки Навчально-наукового інституту права буде надаватися безкоштовна правова допомога, а також проводитимуться вебінари з актуальних правових питань для населення та студентів Університету.  

Відмітимо, що таке досягнення Державного податкового університету – надзвичайно важлива подія для розвитку правової культури в Україні.