14 лютого 2023 року в Державному податковому університеті відбулася робоча зустріч адміністрації, директорів інститутів та науково-педагогічних працівників вишу з представниками Бюро економічної безпеки України (БЕБ).

В.о. ректора ДПУ Дмитро Серебрянський привітав гостей:  Анатолія Александрова – керівника Управління міжнародного співробітництва БЕБ України, Дарію Лазареву – заступницю керівника Управління міжнародного співробітництва-начальницю відділу протоколу та міжнародної взаємодії, Юлія Попадюк – керівницю відділу багатостороннього співробітництва та міжнародних угод.

На зустрічі було обговорено наступні питання:

- підготовку щодо укладення Меморандуму про співпрацю між ДПУ і БЕБ;

- про можливість залучення університету як майданчика для проведення курсів, тренінгів, лекцій, науково-практичних заходів, форумів, пов’язаних з питаннями економічної безпеки України;

- можливості посилення аналітичної спроможності БЕБ.

Також було підняте питання щодо можливості підготовки фахівців для потреб БЕБ з використання дуальної форми здобуття вищої освіти.

Представники Бюро виявили зацікавленість і готовність до співпраці з університетом в межах заявлених напрямів.

Підсумовуючи зустріч, Дмитро Серебрянський запевнив, що університет готовий до налагодження конструктивної співпраці на взаємовигідних умовах.