Відсьогодні університетська команда розпочинає серію безкоштовних інтенсивів з курсу «Фінансова грамотність», що охоплює такі важливі компоненти, як податкова культура, юридична та медіаграмотність, інформаційна гігієна та ментальне здоров’я.

Розпочали курс виїзних лекцій представники факультет соціально-гуманітарних технологій, спорту та реабілітації, факультету податкової справи, обліку та аудиту, а також навчально-науковий інститут права. Протягом тижня наші лектори проведуть заняття для молоді Київського регіону: в Бучанській, Білоцерківській та Бориспільській територіальних громадах. 

У рамках профорієнтаційних візитів до закладів середньої освіти представники Державного податкового університету зустрічаються з учнівською молоддю та проводять безкоштовні просвітницькі заходи з фінансової грамотності, аби молодь отримала необхідні знання та навички для свідомого управління своїми фінансами.

Мета проведення інтенсивів — сприяти посиленню теоретичного навчання та допомогти в розвитку освітніх потреб української молоді шляхом формування критично мислячої молоді з навичками фінансової грамотності, яка спрямована на ефективну участь у суспільному житті.

Підвищення фінансової грамотності необхідно починати якомога раніше. Саме тому наші лектори мотивують учнівську молодь до свідомого прийняття фінансових рішень, підвищуючи їх обізнаність у питаннях, які є невід’ємною частиною сучасного світу.

Дякуємо навчальним закладам за підтримку ініціатив!

Зацікавлених у даному кейсі просимо звертатися до координатора — відділу профорієнтації.