Сьогодні, 11 травня 2023 року, в.о. ректора ДПУ Дмитро Серебрянський провів робочу зустріч з представниками італійської благодійної організації «WeWorld» – керівником програм Гуідо Маннескі та локальним менеджером проєкту Дмитрієм Лавріненком. Зустріч відбулася за сприяння випускників Державного податкового університету Сергія Когута  – депутата Ірпінської міської ради та Андрія Браунагеля – секретаря Інвестиційної ради Ірпеня. 

Делегація прибула до закладу вищої освіти, щоб передати сезонну гуманітарну допомогу й обговорити ряд питань щодо відбудови ДПУ та допомоги професорсько-викладацькому складу, працівникам закладу освіти.

Під час екскурсії Університетом Дмитро Миколайович продемонстрував гостям масштаб руйнувань, яких зазнав ДПУ, та розповів про першочергові потреби для відновлення – покриття даху та заміна вікон.

На завершення зустрічі очільник Державного податкового університету подякував гостям за візит і надану допомогу. «Ми будемо вдячні, якщо ваша організація зможе допомогти нам підсилити роботу з відновлення Податкового університету, оскільки у вересні ми плануємо відновити офлайн-навчання здобувачів та повернути їх до повноцінного, безпечного студентського життя», – підкреслив Дмитро Серебрянський.

Довідково:

«WeWorld» — це незалежна італійська організація, яка діє у 27 країнах і здійснює проєкти співробітництва в галузі розвитку та гуманітарної допомоги, щоб гарантувати права найбільш уразливих груп населення, особливо жінок і дітей. Також «WeWorld» активно підтримували Ірпінь ще з квітня 2022 року: надає гуманітарну допомогу постраждалим сім’ям, допомогла оздоровити у Прикарпатті майже 200 дітей громади тощо.