Сьогодні в. о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський провів робочу зустріч з представниками Linkos Group: комерційним директором Дмитром Борисовим та фінансовим директором Святославом Крижевичем. Участь у зустрічі з розробниками програмних рішень також взяв проректор з європейської інтеграції та цифрової трансформації Андрій Болдов.

Метою зустрічі було обговорення додаткових можливостей для співпраці між ІТ-компанією та університетом.

У ході розмови сторони розглянули потенційні напрями спільної діяльності, зосереджуючи увагу на актуальних потребах університету у сфері автоматизації адміністративних процесів, зокрема на підтримці та сприянню у його подальшій цифровізації, а саме: бухгалтерського, фінансового та частково навчального процесу.

На зустрічі також обговорили перспективи співробітництва, включаючи організацію та реалізацію спільних проєктів і ініціатив. Linkos Group виявила зацікавленість у розробці сертифікаційних курсів з ISpro та курсів з підвищення кваліфікації для бухгалтерії і спеціалістів з кібербезпеки.

Варто зазначити, що адміністрація Державного податкового університету, слідуючи сучасним тенденціям, активно працює над впровадженням нових технологій, щоб зробити усі процеси діяльності вишу максимально чіткими, прозорими та оперативними.