Державний податковий університет — серед найкращих закладів вищої освіти України! Інформаційний освітній ресурс «Освіта.ua» оприлюднив консолідований рейтинг закладів вищої освіти України 2024 року. 

Для складання рейтингу у якості вихідних даних використовуються найбільш авторитетні серед експертів та засобів масової інформації національні та міжнародні рейтинги: «Топ-200 Україна», «Scopus» та показник «Бал НМТ на контракт», кожен з яких використовує різні критерії оцінювання закладів вищої освіти України. Отриманий узагальнений рейтинг підсумовує рейтингові місця вишів за версією вищезазначених рейтингів. 

У 2024 році Державний податковий університет покращив свої показники і, в порівнянні з 2023 роком, піднявся на 16 позицій та посів 99 місце з-поміж 235 ЗВО нашої держави, представлених у консолідованому рейтингу закладів вищої освіти України. Разом з тим, за даними тематичного підрейтингу «Найкращі заклади вищої освіти столиці України» ДПУ посів 23 місце серед 65 вишів столиці. 

Показники рейтингів відображають результати плідної роботи кожного учасника. Незважаючи на виклики, університетська спільнота згуртовано, відповідально та наполегливо не тільки долає труднощі, але й активно працює над розвитком всіх сфер діяльності вишу. Далі – тільки краще, тільки вперед!