За ініціативи ректорату Державного податкового університету, профспілкової організації та БО «Благодійний фонд Хуманеід» 2 лютого 2023 року відбулася благодійна подія. 20 ветеранів-викладачів і співробітників університету отримали гуманітарний набір від Благодійного фонду.

Такі набори передали ветеранам проректор з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку ДПУ Дмитро Венцковський і директорка БО «Благодійний фонд Хуманеід» Тетяна Грибачева. Підтримала акцію Ірпінська міська рада, яку представляв депутат Олександр Пащинський.

Дмитро Венцковський висловив глибоку подяку ветеранам, додавши: “Ветерани – це не тільки вік, передусім, це причетність до величних справ, це відзнака та повага. Так склалося, що разом із ветеранами Університету на наших очах стають ветеранами вже і молоді люди, які боронять нашу країну в окопах. Сьогоднішня подія є чудовим результатом співпраці Університету, БО «Благодійний фонд Хуманеід» та міської ради Ірпеня”.

Варто відмітити, що Університет брав і бере активну участь у міських благодійних заходах. Так, від колективу університету було передано набори екіпірування для воїнів територіальної оборони Ірпеня. Це ті воїни, що боронили місто під час російської навали й охороняли Університет.