Сьогодні, 27 липня, Державний податковий університет відвідала делегація зі Сполучених Штатів Америки. До її складу ввійшли Марджі О’Дрісколл, Дін Рід, Ніко Суворов, Девід Вессел – потужна команда фахівців, які мають багаторічний досвід розроблення інноваційних проєктів у сфері архітектури.

У березні минулого року Державний податковий університет зазнав значних руйнувань унаслідок російської збройної агресії. Небайдужими до долі навчального закладу виявилися не тільки його працівники, співвітчизники, а й зарубіжні партнери. Тому невипадковим був візит іноземної делегації на чолі з Марджі О’Дрісколл до університету, адже він мав шляхетну мету – надання сучасних архітектурних рішень для відбудови пошкоджених об’єктів університету, зокрема центрального корпусу, який свого часу слугував візитівкою Державного податкового університету.

Приймав іноземних гостей в. о. ректора ДПУ Дмитро Серебрянський. Візит розпочався екскурсією, під час якої поважні гості мали змогу оглянути кампус навчального закладу. Особливо вразив їх стан центрального корпусу, який раніше виконував функції адміністративної будівлі. Гості на власні очі побачили гнітючі наслідки російських обстрілів. Адже споруда, де ще недавно вирувало життя, перетворилася під час окупації на примару, яка височіє на одній з магістралей міста Ірпеня.

У межах візиту сторони делегації обговорили деталі та можливі перспективні напрями партнерства. Ішла також мова про налагодження контактів між університетом та американськими закладами вищої освіти.

Колектив Державного податкового університету вдячний іноземним гостям за щиру підтримку та готовність до конструктивної співпраці.