• Можливостей отримати якісну освіту;
  • Можливостей проявити себе одразу в кількох сферах;
  • Можливостей отримати достойну роботу за фахом;
  • Можливостей отримати міжнародний досвід;
  • Можливостей весело та креативно проводити дозвілля.
  • Можливостей реалізувати творчий потенціал;
  • Можливостей прожити цікаве, яскраве студентське життя.

Сьогодні в ДПУ вперше пройшов «Університет можливостей», що став платформою для презентації напрямів роботи підрозділів університету та діяльності студентського самоврядування.

Вітальним словом відкрив захід в. о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський.

«Шановні студенти! Сьогодні ви маєте унікальну можливість ознайомитися з напрямами діяльності нашого університету та його перевагами. Те, що ви сьогодні побачите і те, що ви змоделюєте на майбутнє — це поєднання традицій і створення нових можливостей.

Кожна інституція, кожен навчальний заклад та кожна сім’я мають свої традиції. Ви, будете тими, хто продовжить традиції нашого університету та творитиме нову історію. Не бійтесь ділитися своїми ідеями — не будьте байдужими!

Будьте активними, сучасними та ініціативними! Відкривайте нові горизонти, а ми максимально сприятимемо вам у цьому», — звернуся до молоді Дмитро Миколайович.

У рамках події студенти мали змогу ознайомитися з усіма перспективами, які пропонує Державний податковий університет, а також насолодитися виступами творчих колективів КМЦ «Сузірʼя».

Учасники заходу отримали інформацію про діяльність творчих, наукових та спортивних гуртків університету, а також дізналися про інноваційні та міжнародні проєкти, які реалізуються в університеті. Присутніх запросили долучатися до волонтерської діяльності.

Попри повітряні тривоги та відключення світла, попри всі виклики, які спіткали сьогодні нас, ми змогли успішно провести нашу натхненну зустріч!

Дякуємо усім присутнім за активну участь та розвиток спільноти ДПУ!